Ons bedrijf

kakkerlak-bewegende-animatie-0010

logoRatvangBolten_3x3  Ongediertebestrijding Ratvang

 

 

Geschiedenis

Ratvang bestaat sinds 1938 en is ontstaan als een familiebedrijf.

We gaan even terug in de geschiedenis, dhr. J.A.S. Grin, werkte in opdracht van het rijk,  voor het bestrijden van voornamelijk ratten in de drooggelegde polders van de Wieringermeer. Na verloop van tijd ontstond de vraag, bij de bewoners en bedrijven in deze regio, naar een professionele Rattenvanger. Hij heeft de vraag van de mensen ingevuld en richtte Ratvang Ongediertebestrijding op. De naam is een gevolg van de toenmalige hoofdactiviteit. Naast de ratten kent ons land al vele jaren andere plaagdieren en heeft Ratvang zich door de tijd heen gespecialiseerd in het bestrijden van alle vormen van ongedierte.

Ratvang is werkzaam in o.a. levensmiddelenbranche en veelal ook bij agrarische bedrijven. Waar in het verleden sprake was van een curatieve bestrijding, is het tegenwoordig zo, dat veel bedrijven, vaak op wens van de overheid, uit preventief oogpunt ongedierte bestrijden. Ratvang is voortdurend bezig, op professionele wijze, met het weren en bestrijden van alle vormen van plaagdieren. Het streven is naar een zo goed mogelijk resultaat met zo weinig mogelijk (bestrijdings-) middelen. Voor rattenbeheersing werken wij volgens de IPM methode en zullen volgens deze richtlijnen ons werk uitvoeren. (zie onder werkzaamheden). Een doelmatige hygiëne en een algehele bestrijding dient zeker een onderdeel te zijn van uw verantwoorde bedrijfsvoering.

Per 1 juli 2015 gaat wordt het bedrijf voortgezet door Angèle Bolten, die samen met haar team het bedrijf verder uit zal breiden en aan zal passen aan de snel veranderende eisen en wensen die de klant mag stellen.

Het Ratvang-Bolten team.

planlogo