Ratvang-Bolten
kakkerlak-bewegende-animatie-0010Onze firma bestaat sinds 1938 en is een familiebedrijf.
We gaan even terug in de geschiedenis, waarin opa (dhr. J.A.S. Grin), in opdracht van het rijk, zorg droeg voor het bestrijden van voornamelijk ratten in de drooggelegde polders van de Wieringermeer. Na verloop van tijd ontstond de vraag, bij de bewoners en bedrijven in deze regio, naar een professionele Rattenvanger. Opa, heeft toen de vraag van de mensen ingevuld en richtte een bedrijf op. De naam van de firma is een gevolg van de toenmalige hoofdactiviteit.

Ratvang Ongediertebestrijding was geboren. Zoon Dick Grin volgde zijn vader op. Als gevolg van zijn ziekte moest hij er noodgedwongen mee stoppen in 1991. In 1992 volgde Erik Kriek en Jeannine Schotel hem op (stiefkinderen), alweer een hele tijd zwaaien zij de scepter over de firma Ratvang.
Nu, 70 jaar later, heeft Ratvang dus al vele jaren ervaring in de bestrijding van plaagdieren. Want naast de ratten kent ons land al vele jaren andere plaagdieren en hebben wij ons door de tijd heen gespecialiseerd in het bestrijden van alle vormen van ongedierte.
We zijn werkzaam in o.a. levensmiddelenbranche en veelal ook bij agrarische bedrijven.
Ratvang Ongediertebestrijding streeft vooral naar het bieden van kwaliteit en service.
Waar in het verleden veelal sprake was van een curatieve bestrijding, is het tegenwoordig zo, dat veel bedrijven, vaak op wens van de overheid, uit preventief oogpunt ongedierte bestrijden.
Ratvang – Bolten is voortdurend bezig, op professionele wijze, met het weren en bestrijden van alle vormen van plaagdieren, tegelijkertijd geven wij u advies op het gebied van hygiëne en wering.
De samenwerking tussen klant en bestrijder/adviseur is erg belangrijk. Het streven is naar een zo goed mogelijk resultaat met zo weinig mogelijk (bestrijdings) middelen.
Per 1 juli 2015 gaat wordt het bedrijf voortgezet door Angèle Bolten, een enthousiaste onderneemster die samen met haar team het bedrijf verder uit zal breiden en aan zal passen aan de snel veranderende eisen en wensen die de moderne klant mag stellen.
Het Ratvang-Bolten team.